Look who's back!

Igår kväll hittade lilla Jesper hem igen! Han blev helt överöst med kärlek och mat eftersom han var så hungrig! Han hade ju varit borta i ungefär tre dagar! (Blev lite mycket utroppstecken, men ni får leva med det :P)


Bortsprungen!

Min lilla bebis är borta!
Min katt som heter Jesper och är nio år har sprungit bort, eller inte setts till sen i förgår.
Om någon tror sig ha sett honom, skriv då gärna en kommentar om när och var i såna fall!

Så här ser han ut:


Ute på bus med råttorna, berättar mer senare ;)


Gammalt men bra!

Fick nyss springa till TVn för jag trodde att Vampire Diaries skulle börja kl 8 idag men det började ju 7! Så nu har jag missat dom tio första minuterna, grrrrr!

Här är i alla fall den klänningen jag hade på  mig idag. Har inte haft på den på ett tag fast den är så snygg! Den kommer ifrån Beyond Retro så den är begagnad, där av rubriken ;)
Gjorde sån här frisyr också med fläthårband. Fast istället för att köpa ett hårband för typ 50 kr så gjorde jag en egen fläta av mitt eget hår :O

Slutar nian!

Hej hej!

Eftersom vår klass slutar nian så har vi funderat på att göra såna här klasströjor :)
Men det finns så många olika tryck att välja mellan!

Här är några av dom som jag skulle vilja ha ^^


---New design---

Har ännu en ny blogg design nu! Tycker den passade mig lite bättre. Ska försöka blogga lite mer nu också när jag har en snygg blogg ;)


KonstmaterialJag älskar mina promarkers! Bästa tuschpennorna någonsin! Alla som inte har såna borde skaffa såna! :D
Dom som är i kryssade är dom jag har.Mina blyertspennor, använder mest 5b och 3b, och mina stompfar som jag har och gör skuggor med.Sen har jag en ny grej också. En ritplatta som jag fick i födelsedags present! Har bara hunnit pröva den lite men kommer nog använda den ganska mycket :P

Min kamerautrustningNikon D3100 Är alltså själva kamerahuset som jag använder. Tycker den funkar bra och är väldigt enkel att använda! Det är egentligen min pappas kamera men jag använder den mest :P
Den är egentligen till för barnfamiljer, eller såna som kanske inte orkar ha en jätte kompliserad kamera. Så jag skulle villja ha en lite bättre kamera, för fotografer. Men det har jag inte råd med så jag får nog ha den här ett tag till.Nikon 18-55mm är det objektivet som jag använder mest. Det är ganska litet och inte så tungt att bära på. Det är ett autofokus objektiv och har också något som kallas VR som gör att bilderna blir så suddiga om man har längre slutartid i svagt ljus.Nikon 55-200mm är det andra objektivet som jag. Det använder jag inte lika mycket eftersom det är ett teleobjektiv och är till för att kunna zooma lite längre. Och eftersom jag mest fotar blommar och sånt så behöver jag egentligen inte ett sånt objektiv. Men det kan vara bra och ha och dessutom var det min pappa som köpte det till sin kamera som den egentligen är ;)UV-filter har jag på Nikon 18-55mm objektivet, eftersom det skyddar objektivets frontlins. Så om man skulle tappa kameran så skulle det gå sönder istället för objektivets frontlins, eller om det skulle bli repor på den.
Det är en väldigt billig försäkring och kostar kanske högst 100 kr.Kameraväska har kameran förstås! En bra väska där det får plats två objektiv, kamera och sen är det lite mindre fack för sladdar och sånt också :)

Sen har jag ett stativ också fast det är så gammalt så det fick inte vara med på någon bild :P

Jag idag

Hello!

Har haft ont i huvudet nästan hela dagen, fast vi hade inte så jobbiga lektioner så det gjorde inte så jättemycket :P

Här är i alla fall jag idag:


Gjorde en rosettfrisyr idag också! Den blev lite konstig eftersom jag har lite ojämt hår, men det blev väl okej i alla fall ;)

Texture


Birthday!

Hejsan!

Sorry för att jag inte har skrivit så mycket den senaste tiden men jag har fyllt år och sen har Lisas kompis från Abu Dhabi kommit hit så jag var mycket med dom :P

Men på min födelsedag så fick jag två örhängen kan man säga som man töjer örat med så jag har börjat töja mitt öra nu :D
Fast dom två jag fick var för tjocka så jag fick köpa en till som var lite smalare, men sen kommer jag kunna använda dom om en månad eller så :PVisst har jag lite cool hårfärg nu också, lite jordgubbsfärgad ;)

RSS 2.0
Följ mig gärna på bloglovin http://www.bloglovin.com/sv/blog/2372822/emman-klottrar - Tack :) -